Koop tickets voor Bevrijdingsconcert met kamerkoor PA'dam en Bas Zitman

Op deze pagina kunt u direct uw tickets voor Bevrijdingsconcert met kamerkoor PA'dam en Bas Zitman op 30-04-2022 kopen. Als u een CPE Strippenkaart heeft kunt hier ook u uw strippenkaartcode opgeven.

Omschrijving voorstelling: In het kader van de – uitgestelde – viering van 75 jaar bevrijding treedt het landelijk bekende koor PA’dam op met koormuziek en sololiederen van beroemde Romantische componisten als Gabriel Fauré en Gustav Mahler, een gospel van Paul Simon, een lied van Claudia de Breij, en een spreekstuk van de moderne Amerikaanse componist John Cage. Alle denkbare stijlen van koormuziek en solozang in een eenmalig en uniek programma exclusief in en voor Epe. met als thema: oorlog, bevrijding en vrede.

30-04-2022
20.00 uur
Grote Kerk Epe
€ 17,50 (volwassen tarief)
€ 7,00 (jeugdtarief)

Vul hieronder uw gegevens in en druk op de Verder-knop om kaartjes te bestellen. Indien u gebruik maakt van een strippenkaartcode worden de tickets die u via de strippenkaart bestelt niet in rekening gebracht.

Uw gegevens

Wilt u gebruik maken van uw strippenkaart voor deze ticket? Vul dan hieronder de strippenkaartcode in. Laat dit veld anders leeg.


Er zijn niet voldoende tickets beschikbaar