bestuur

CPE zoekt nieuwe penningmeester

Stichting Cultureel Platform Epe (CPE) is een brede culturele organisatie voor de gemeente Epe en omstreken. Gedurende het hele jaar wordt door een enthousiast team van vrijwilligers een divers en geïntegreerd aanbod aan culturele activiteiten in verschillende disciplines gerealiseerd: klassieke concerten, zomeravondconcerten, theatervoorstellingen en pleinmarkt voor kunst, cultuur en welzijn. Samenwerking met andere organisaties in de gemeente Epe en in de regio wordt gestimuleerd, gericht op vergroting van het bereik en de kwaliteit van de activiteiten.

Onze stichting kent uitsluitend vrijwilligers en is nu op zoek naar een nieuw bestuurslid die met name de financiën gaat beheren. De belangrijkste taak van het bestuur is te zorgen dat de stichting goed functioneert op het gebied van publieksbereik, financiën, bestuurlijk organisatorische zaken en het ontwikkelen van visie en beleid gericht op samenwerking en innovatie.
Het  bestuur vergadert ongeveer zeven keer per jaar en bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en één of twee leden. Wij hebben dringend versterking nodig vanwege de vacante functie  van penningmeester.

Wij zoeken iemand met affiniteit voor kunst en cultuur, bestuurlijke ervaring, communicatieve vaardigheden en financieel inzicht. Ervaring met fondsen- en subsidiewerving strekt tot aanbeveling.
Op www.cultureelplatformepe.nl staat nadere informatie over CPE en ons programma 2021/2022

Belangstellenden kunnen informatie aanvragen bij de huidige voorzitter, dhr. Bert Stoter, telefoon 0578-620232. 
Een sollicitatiebrief met motivatie kan via e-mail gericht worden aan CPE, info@cultureelplatformepe.nl